Vergadering en veranderingen beheerteam

Vergadering en veranderingen beheerteam

Beste leden,

Op 26 augustus j.l. heeft het beheerteam van Clioclub de jaarlijkse vergadering gehouden met betrekking tot het reilen en zeilen van de club.

Een klein verslag, met dank aan Lidia:

• Doede zal vanaf heden de taken m.b.t. de financiën en het regelen en versturen van clubpassen overnemen van Arjan. Arjan blijft wel nog actief in het beheerteam.

• De meeting commissie wordt bij deze opgeheven en de taken worden terug overgeheveld naar het beheerteam. Twee leden van de ex-commissie, namelijk Lidia en Melvin, worden ook meegenomen naar het beheerteam. Welkom bij het team en veel succes!
• Wij wensen de overige twee leden van de ex-commissie, Jelle en Stein, te bedanken voor hun inzet dit afgelopen jaar.
• Nog meer inkomend nieuws: Leo zal ons vanaf heden versterken bij het beheer van de club. Welkom Leo!
• In onderling overleg is besloten dat Nico stopt als beheerteam lid van Clioclub. Hij gaat zich concentreren op zijn studie en het bestuur van RTC. Wij wensen Nico daar dan ook veel succes mee!
• Ook slecht nieuws in verband met de jaarlijkse toertocht: deze zal wegens verschillende omstandigheden dit jaar niet door gaan. Wij vinden dit ook enorm jammer en gaan dit natuurlijk volgend jaar met jullie goedmaken!
• Meer samenwerking tussen leden en het beheerteam: wanneer er een meeting plaatsvindt in bepaalde regio’s zal dit vanaf nu ruim van tevoren worden gecommuniceerd met onze leden via de Facebookpagina en het forum. Zo hopen wij leden te vinden die de regio’s beter kennen en interesse hebben in het helpen organiseren hiervan met tips, ideeën en het organisatorisch aspect.

Met vriendelijke groet,

Het beheerteam van Clioclub

Geplaatst in Club Nieuws.