Renault introduceert R.S. Performance Parts

Renault introduceert R.S. Performance Parts

Wanneer je een leuke hot hatch wilt aanschaffen is de Renault Clio R.S. een erg leuke keuze. In 2016 kwam Renault met de Clio R.S.16 Concept, maar de ontwikkeling daarvan werd gestaakt, tot groot ongenoegen van de fans.

Renault introduceert R.S. Performance Parts

Om de pijn wat te verzachten komt Renault nu met de zogeheten R.S. Performance Parts. Deze productenlijn combineert optische tuning met echte performance onderdelen. Zoals te zien is op de foto’s wordt de Clio R.S. een erg bruut uitziend karretje! Onder de R.S. Performance producten vallen een volledige bodykit, waardoor de Clio een stuk agressiever oogt. Het zwarte exemplaar is zelfs uitgerust met een motorkap van kaal carbon! Om de bodykit aan te vullen kunnen er zwarte of rode Turini velgen geïnstalleerd worden.

Renault introduceert R.S. Performance Parts Renault introduceert R.S. Performance Parts

Als je je Clio R.S. in een echte “track toy” wilt veranderen zijn er kuipstoelen vervaardigd uit carbon te plaatsen, ook wordt het onderstel aangepast door middel van krachtigere remmen en een speciaal ontwikkelde ophanging. Voorlopig zijn deze performance onderdelen alleen leverbaar voor de Clio R.S, maar Renault zal in de toekomst een vergelijkbare lijn uitbrengen voor de Megane R.S. Mocht je geinteresseerd zijn in de R.S. Performance Parts: wees er snel bij, Renault zal slechts 250 R.S. Performance Bodykits leveren!

Renault introduceert R.S. Performance Parts Renault introduceert R.S. Performance Parts  Renault introduceert R.S. Performance Parts Renault introduceert R.S. Performance Parts

Bron

Geplaatst in Clio Nieuws, Renault Nieuws.