Nieuwe clubsponsor!

Nieuwe clubsponsor!

Het Clio Club beheerteam is verheugd om jullie een nieuwe sponsor voor te stellen: Carpardoo.

“Bij Carpardoo is het onze missie om de reparatiekosten voor jouw auto te verlagen. Met de beste auto-onderdelen, motorolie en accessoires tegen betaalbare prijzen brengen we onze auto-onderdelen naar Nederland sinds 2018. Carpardoo is een handelsmerk van het Duitse kfzteile24, de Duitse marktleider in online auto-onderdelen handel.

Super Deals
Kenmerkend voor Carpardoo zijn de Super Deals. Dit is geen huismerk, maar een selectie aan verschillende merken die we dankzij groot inkoopvoordeel bijzonder laag kunnen prijzen, met een superieure prijs/kwaliteitsverhouding als gevolg.

Klantenservice en voorwaarden
Onze Nederlandstalige klantenservice is bereikbaar van 08:00 tot 14:00 via 020 709 1234, of via info@carpardoo.nl. Daarnaast mag je bij Carpardoo rekenen op gratis verzenden vanaf €80,- en 100 dagen gratis retourrecht. Daarbovenop hanteren we standaard 2 jaar garantie op auto-onderdelen.

Tot ziens bij Carpardoo”

10% Clio Club korting
Clio Club leden met een clubpas ontvangen een exclusieve korting van 10% bij Carpardoo op het gehele assortiment, m.u.v. de productgroepen olie, trekhaken, draagsystemen, katalysatoren, aircocompressoren, vliegwielen en turbo’s.

De code die men kan gebruiken voor de korting te verkrijgen, vinden jullie in het daarvoor bestemde forum.

Heb je nog geen clubpas? Hier vindt je meer informatie!

– Het beheerteam van Clio Club

Geplaatst in Club Nieuws.