Meetings

 

Clioclub organiseert op regelmatige basis evenementen en meetings.

Meetings

De meetings kunnen op verschillende manieren gehouden worden. Zo zijn er parkeerplaats meetings, rondritten, puzzeltochten, detailclinics, foto opdrachten, …

De locatie’s van de meetings verschillen keer op keer. Zo zijn er meetings te vinden in het hoge noorden van Nederland, de Belgische Ardennen, de uithoeken van Zeeland, het prachtige circuit van Zandvoort, het bruisende Antwerpen of in het gezellige Limburg maar het komt af en toe ook voor dat we eens tot Frankrijk rijden.

De meetings zijn meestal gratis en publiekelijk toegankelijk. Echter vragen wij wel, om organisatorische redenen, om jezelf en eventueel meekomende bezoekers vooraf aan te melden via het forum. Zo kunnen wij een schatting maken van de opkomst en de parkeergelegenheid, vergunningen en extra’s hierop afstemmen.
Sommige meetings, zoals de afsluitmeeting of speciale clinics, kunnen betalend zijn. Wanneer je als geregistreerd lid komt dien je hiervoor het volle bedrag vooraf over te schrijven op de clubrekenening, de al reeds betalende leden krijgen hierop korting en dienen dus minder te betalen.

Via de kalender en het meeting gedeelte op het forum kan je bijhouden wanneer de volgende plaatsvindt en kan je je hiervoor inschrijven.

Lijkt het je leuk om zelf een meeting organiseren voor de Clioclub? Dan mag je een topic plaatsen bij de onofficiële meetings op het forum. Indien gewenst kan deze dan ook worden toegevoegd aan de kalender.
Ben je een echte organisator en lijkt het je leuk dit op regelmatige basis te doen? Dan kan je het beheerteam altijd contacteren via het contactformulier.

Bij alle meetings, onder naam van en/of officiële meetings van de Clioclub, dienen de regels m.b.t. meetings gevolgd te worden.